Elif - od 533. do 535. epizode - Umit i Arzu se vjenčavaju, Selim je uhapšen

Elif

Elif – od 533. do 535. epizode – Umit i Arzu se vjenčavaju, Selim je uhapšen!

By  | 

Elif – od 533. do 535. epizode – Umit i Arzu se vjenčavaju, Selim je uhapšen

533: Arzu dolučuje da živi na imanju. Selim i ostali ne žele da žive sa njom pod istim krovom, ali su primorani. Selim je hvata za vrat i prijeti joj, ali ona uživa u njihovoj patnji. Umit smišlja kako da spriječi Arzu u namjeri. Selim u početku ne želi prodati dionice Arzu, ali izgleda da će biti primoran. Alije govori Arzu da će se oni iseliti, ali da će jednog dana ona biti ta koja će da se ponizi. Melek se plaši za Elif, jer je sada u Arzuinoj blizi.
534: Umit se nalazi sa Arzu i zaprosi je, ona je iznenađena i misli da je šala, ali on pita zar to nije ono što su oboje željeli. Arzu govori da ona želi samo firmu. A Umit veli da će to ujedinjenjem postići. Ona ga ipak odbije. Potom ponudi Emirougluovima da ostanu u kući, ali da Melek bude služavka, a Selim šofer.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Selim je opet napadne, ali Zejnep ga spriječi. Melek govori svima da su oni najbogatiji jedino kada su zajedno. Arzu razmišlja o Umitovom prijedlogu, dok je Murat pretučen.
535: Arzu odluči da pristane na Umitovu prosidbu te oblači vjenanicu i ode pred Umita koji je očaran njenom ljepotom. Vjenačavaju se i Arzu postaje njegova žena. Ona mu priznaje da se željela udati za njega i kako je zaista srećna. Melekine riječi da ako prihvati brak sa Umitom, da će zauvijek ostati sama joj odzvanjaju u glavi. Umit i ona dolaze do porodice Emirouglu. Svi su šokirani. Arzu je u mogućnosti da kupi dionice od Selima, spremaju mu zamku te policija dolazi i hapsi ga.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site