Elif .. - Jusuf prizna osjećanja Melek, Arzu je trudna

Elif

Elif – od 583. do 585. epizode – Jusuf prizna osjećanja Melek, Arzu je trudna!

By  | 

Elif .. – Jusuf prizna osjećanja Melek, Arzu je trudna

583: Nakon sukoba sa Erkutom, Selim odlučuje da ispriča Zejnep sve. Ali ga Sitare ponovo spriječi u tome. Umit sklapa dogovor sa Gondžom u namjeri da se osveti Arzu. Sitare ipak mora da podmetne drogu Selimu.
584: Elif i Jusuf zajedno pripremaju doručak za cijelu porodicu. Odnosi između Selima i Zejnep su sve bolji. Dogovore se da izađu zajedno, ali Sitare smišlja plan kako da ih spriječi. Jusuf traži od Ajsel i Sune da svjedoče u Melekinu korist. Gondža nagovara Asmuna da Erkut potpiše papire kako bi mogla raditi kod njega i nakon razvoda.

585: Nakon što Jusuf prizna osjećanja Melek, ne mogu jedno drugo u oči da pogledaju. Gondža i Asuman podmetnu drogu Erkutu. Policija mu pretražuje kancelariju. Međutim, on je na vrijeme shvatio njihov plan i sklonio drogu. Sve kaže u lice Asuman. Arzu je bolesna i sprema večeru UUmitu. Iscijepa papire za razvod, govori da ne želi da se razvede i da ga voli i da želi da se promjeni. Ali on ne želi ostati sa njom. Arzu saznaje da je trudna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site