Elif - od 629. do 632. ep. - Lejla smjesti krađu Melek

Elif

Elif – od 629. do 632. ep. – Lejla smjesti krađu Melek!

By  | 

629: Selim i Jusuf spase Sitare od pijanog gosta. Odvedu je kući gdje je svi razumiju. Jusuf uz Melekinu pomoć završava preuređivanje knjižare. Sitare je zabrinuta zbog šefovih prijatelji.
630: Sve je spremno za otvaranje kafe- biblioteke. Ali atmosferu kvare ljudi iz kluba koji pucaju i žele da vrate Sitare u klub. Ona pristaje, ali joj Selim i Jusuf ne daju. Dolazi do tuče. Lejla krije od majke da je bila svjedok tuče. Selim ponovo ima jake vrtoglavice. Porodica ga podsjeća da posjeti doktora. Elif vidi kako Sitare plače te sa Indži odluči da je razveseli.

631: Selimu smeta i najmanji zvuk te ne može da podnese Elifino i Indžino pjevanje, galami na njih. One su tužne. On im se izvini. Kasnije, Selim kada izađe iz banke ugleda kako lopovi kradu torbu sa novcem starijem čovjeku. Trči za njima i uzme im torbu i vrati vlasniku. Ali čovjeku se tada pogorša zdravstveno stanje i Selim ga odvede u bolnicu.
632: Sin čovjeka kome je Selim pomogao mu se zahvali i Selim shvata da je u pitanju uspješni biznismen. Lejlina komšinica Nermin je čula da Melek dobro šije i pita lejlu da je odvede kod nje. Lejka shvata da komšije poštuju Melek i da joj mora uništiti reputaciju. Te uspije ukrasti Nerminin novčanik u Melekinoj kući. Nermin optuži Melek za krađu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site