Elif - od 636. do 639. epizode - Jusuf izjavi ljubav Melek

Elif

Elif – od 636. do 639. epizode – Jusuf izjavi ljubav Melek!

By  | 

636: Jusuf primjeti Orhanovu zaljubljenost. Sitare nastoji da izgladi odnos Melek i Jusufa, te odlazi da razgovara sa Melek. Jusuf pokloni Melek knjigu što nju dodatno zbuni.
637: Jusuf je uplašen da bi se Melek mogla distancirati od njega zbog stvari koje čini. Nakon razgovora sa Orhanom pita da se li treba da joj otkrije ono što osjeća. Selim odbija da ode kod doktora uprkos Zejnepinom insistiranju. Jusuf izjavi ljubav Melek.

638: Melek je u dilemi kako da odgovori Jusufu na njegovu izjavu ljubavi. Selim odlazi kod advokata u namjeri da osigura budućnost svoje porodice. Ajla je šokirana kada vidi gosta koga je Vejsel doveo. Sitare sebe krivi jer su se melek i Jusuf udaljili.
639: Sitare kaže Lejli da se kloni Jusufa jer on voli Melek. Lejla ne odustaje već smišlja kako da naškodi Melek. Elif saznaje da joj je stric bolestan. Želi da kaže ostalima, ali je Selim ubjedi da to ne radi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site