Elif - od 640. epizode do 642. epizode - Zejnep je trudna

Elif

Elif – od 640. do 642. epizode – Zejnep je trudna!

By  | 

640: Jusuf preko Elif saznaje za Selimovu bolest, ali ih on moli da ne govore nikome. Lejla sa rođakom Jahjom smisli kako da razdvoji Melek i Jusufa. Ponudi Melek izvrsnu poslovnu priliku dok je Melek neodlučna. Lejla joj kaže da razmisli. Ajla je uznemirena zbog poziva i posjeta bivšeg vjerenika. Zejnep se osjeća loše i ima mučnine.
641: Zejnep nagovara Selima da ode doktoru. Merđutim saznaje da je trudna i kaže mu to. Melek ispriča Zejnep da joj je Jusuf rekao da je voli.

Svjesna je da Jusuf izbjegava da dolazi kući zbog nje, te se odluči na selidbu. Razmišlja o Lejlinoj ponudi i pristane na sastanak sa Jahjom. Lejla je zadovoljna jer je Jusuf vidio Melek i Jahju zajedno.
642: Selim je šokiran vješću da je Zejnep trudna. Očajan je jer neće vidjeti kako mu dijete odrasta te odluči da sakrije od Zejnep. Melek razmišlja o Jahjinoj poslovnoj ponudi. Jahja se zahvali Lejli na planu jer mu se Melek dopala. Jusuf je tužan zbog Melek.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!