Elif - od 643. do 645. ep. - Selim se zaposli u Fikretovoj firmi

Elif

Elif – od 643. do 645. ep. – Selim se zaposli u Fikretovoj firmi!

By  | 

643: Lejla prošiti vijest da će se Jahja i Melek vjenčati. Jusuf to teško pada i siguran je da je izgubio Melek. Melek se dvoumi oko poslovne ponude, Jahja dolazi i donosi joj cvijeće. Jusuf to vidi i povjeruje da će se vjenčati. Zejnep i Selim odlaze kod doktora na ultrazvuk. Dok Zejnep mašta o bebi, Selim se bori sa svojim osjećajem bespomoćnosti i očaja.
644: Selim je svjestan da nema mnogo vremena i želi da učini nešto za porodicu. Odlazi nenajavljen na razgovor sa Fikretom. Fikret mu ponudi posao u firmi kada se uvjeri u njegovo znanje i sposobnosti. Selim sav srećan saopšti porodici novost. Kan progodni Ajlu zbog bebe.
645: Melek je u dilemi da li da prihvati Jahjinu ponudu. Razgovara sa Sitare i razmišlja da li bi pristankom naštetila sebi i porodici. Alije dođe u posjed Selimovih nalaza. Da li će otkriti istinu?

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!