Elif - od 643. do 645. ep. - Selim se zaposli u Fikretovoj firmi

Elif

Elif – od 643. do 645. ep. – Selim se zaposli u Fikretovoj firmi!

By  | 

643: Lejla prošiti vijest da će se Jahja i Melek vjenčati. Jusuf to teško pada i siguran je da je izgubio Melek. Melek se dvoumi oko poslovne ponude, Jahja dolazi i donosi joj cvijeće. Jusuf to vidi i povjeruje da će se vjenčati. Zejnep i Selim odlaze kod doktora na ultrazvuk. Dok Zejnep mašta o bebi, Selim se bori sa svojim osjećajem bespomoćnosti i očaja.
644: Selim je svjestan da nema mnogo vremena i želi da učini nešto za porodicu. Odlazi nenajavljen na razgovor sa Fikretom. Fikret mu ponudi posao u firmi kada se uvjeri u njegovo znanje i sposobnosti. Selim sav srećan saopšti porodici novost. Kan progodni Ajlu zbog bebe.
645: Melek je u dilemi da li da prihvati Jahjinu ponudu. Razgovara sa Sitare i razmišlja da li bi pristankom naštetila sebi i porodici. Alije dođe u posjed Selimovih nalaza. Da li će otkriti istinu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site