Melek prihvata Jahjinu ponudu, Zejnep čuje Selimov i Jusufov razgovor

Elif

Elif – od 646. do 648. ep. – Melek prihvata Jahjinu ponudu, Zejnep čuje Selimov i Jusufov razgovor!

By  | 

646: Selim se već prvog dana na poslu susreće sa teškoćama. Alije primorava Melek da pozove Jusufa na iftar. Ali on ne želeći da bude u njenoj blizini dok mu ne odgovori, odbije da dođe. Lejla ga pod izgovorom da je pokvaren bojler pozove na iftar.
647: Mlek zatiče Lejlu i Jusufa zagrljene, sigurna je da je zbog Lejle odbio njen poziv. Jusufa razara pomisao da bi mogao da izgubi Melek ako ona prihvati Jahjinu ponudu. Alije odlazi do Jusufa da sazna razlog zahlađenja odnosa. Ogorčena Melek odluči da prihvati Jahjinu ponudu.
648: Jusuf i ostali su šokirani kada Melek kaže da planira prihvatiti Jahjinu ponudu. Jusuf shvata da je u pitanju poslovna ponuda. Lejla saznaje da Jahja nema nikakvu krojačnicu. Selim nije svjestan da je Zejnep čula dio njegovog razgovora sa Jusufom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site