Melek prihvata Jahjinu ponudu, Zejnep čuje Selimov i Jusufov razgovor

Elif

Elif – od 646. do 648. ep. – Melek prihvata Jahjinu ponudu, Zejnep čuje Selimov i Jusufov razgovor!

By  | 

646: Selim se već prvog dana na poslu susreće sa teškoćama. Alije primorava Melek da pozove Jusufa na iftar. Ali on ne želeći da bude u njenoj blizini dok mu ne odgovori, odbije da dođe. Lejla ga pod izgovorom da je pokvaren bojler pozove na iftar.
647: Mlek zatiče Lejlu i Jusufa zagrljene, sigurna je da je zbog Lejle odbio njen poziv. Jusufa razara pomisao da bi mogao da izgubi Melek ako ona prihvati Jahjinu ponudu. Alije odlazi do Jusufa da sazna razlog zahlađenja odnosa. Ogorčena Melek odluči da prihvati Jahjinu ponudu.
648: Jusuf i ostali su šokirani kada Melek kaže da planira prihvatiti Jahjinu ponudu. Jusuf shvata da je u pitanju poslovna ponuda. Lejla saznaje da Jahja nema nikakvu krojačnicu. Selim nije svjestan da je Zejnep čula dio njegovog razgovora sa Jusufom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!