Elif - od 649. do 651. ep. - Zejnep i Melek saznaju za Selimovu bolest

Elif

Elif – od 649. do 651. ep. – Zejnep i Melek saznaju za Selimovu bolest!

By  | 

649: Zejnep je slomljena saznanjem da Selimu nije ostalo još dugo da živi. Selim je moli da se suzdrži, ostali ne znaju. Melek se dogovara sa Jahjom oko detalja u vezi putovanja, sprema se da ode u Kodžaeli. Elif odlazi kod Jusufa i moli ga da spriječi Melek da ne odu. Fikretova firma zahvaljujući Selimu napreduje, dobija novi poslovni projekat.
650: Melek i Elif se spremaju da krenu u Kodžaeli. Sitare saznaje da Melek najviše odlazi jer misli da je Jusuf sa Lejlom. Kaže to Jusufu koji u posljednjem trenutku spriječi auto u kome je Melek, moli je da razgovaraju. Govori joj da je sve samo nesporazum. Jahja je bijesan jer je Jusuf stigao na vrijeme. Zejnep dobija bolove u stomaku i odlazi u bolnicu.
651: Jusuf govori Melek o Selimovoj bolesti nakon čega ona odustane od putovanja. Jahja je ljut i planira osvetu Jusufu. Lejla je razočarana što joj plan nije uspio, planira samoubistvo. Zejnep se vraća iz bolnice, beba i ona su dobro. Selim se onesvijesti pred cijelom porodicom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!