Melek, Jusuf, Elif i Indži doživljavaju nesreću - Kraj 3. sezone

Elif

Elif – od 658. do 660. ep. – Melek, Jusuf, Elif i Indži doživljavaju nesreću – Kraj 3. sezone!

By  | 

658: Arzu se nakon izbacivanja iz kuće bez novca i dokumenata susreće sa mnogobrojnim problemima. Odluči da otkrije Melek da nije mrtva. Jusuf zaprosi Melek. Kako bi izbjegli ogovaranja, zakazuju vjenčanje što prije. Melek prima poruku od Arzu i preispituje svoju odluku da je krije od Jusufa.
659: Elif je presrećna kada sazna da će se Melek udati za Jusufa. Selim dobro reaguje na terapije i stanje mu se poboljšava. Jahja je šokiran saznanjem o Melekinom i Jusufovom vjenčanju. Odlučuje se na koban potez.
660: Kada pročita pismo Jusufove tetka, Arzu želi da se rješši Jusufa i da se dočepa njegovog nasljedstva. Jusuf želi ostaviti testament u slučaju da mu se nešto desi. Pripreme za vjenčanje su u toku. Došao je dan vjenčanja, Melek i Jusuf konačno izgovore sudbonosno “da”. Nakon vjenčanja, zajedno sa Elif i Indži krenu u Bursu, ali doživljavaju saobraćajnu nesreću. Svi su bez svjesti, Elif se jedina probudi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site