Melek, Jusuf, Elif i Indži doživljavaju nesreću - Kraj 3. sezone

Elif

Elif – od 658. do 660. ep. – Melek, Jusuf, Elif i Indži doživljavaju nesreću – Kraj 3. sezone!

By  | 

658: Arzu se nakon izbacivanja iz kuće bez novca i dokumenata susreće sa mnogobrojnim problemima. Odluči da otkrije Melek da nije mrtva. Jusuf zaprosi Melek. Kako bi izbjegli ogovaranja, zakazuju vjenčanje što prije. Melek prima poruku od Arzu i preispituje svoju odluku da je krije od Jusufa.
659: Elif je presrećna kada sazna da će se Melek udati za Jusufa. Selim dobro reaguje na terapije i stanje mu se poboljšava. Jahja je šokiran saznanjem o Melekinom i Jusufovom vjenčanju. Odlučuje se na koban potez.
660: Kada pročita pismo Jusufove tetka, Arzu želi da se rješši Jusufa i da se dočepa njegovog nasljedstva. Jusuf želi ostaviti testament u slučaju da mu se nešto desi. Pripreme za vjenčanje su u toku. Došao je dan vjenčanja, Melek i Jusuf konačno izgovore sudbonosno “da”. Nakon vjenčanja, zajedno sa Elif i Indži krenu u Bursu, ali doživljavaju saobraćajnu nesreću. Svi su bez svjesti, Elif se jedina probudi.

KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!