Elif - od 661. do 666. ep. - 4. sezona - Elif je zarobljena u vili gđe Madžide

Elif

Elif – od 661. do 666. ep. – 4. sezona – Elif je zarobljena u vili gđe Madžide!

By  | 

661: Nakon saobraćajne nesreće, Elif nastavlja život razdvojena od porodice, u vili gđe. Madžide. Zet Tarik i služavka Vildan skrivaju Elif kako je gđa Madžide, koja već mjesecima traga za njom, ne bi našla. U vili su u toku pripreme za doček Kerema, sina gđe Madžide iz Amerike. Tulaj i Vejsel sada brinu o Indži koja mašta da se vidi sa Elif. Oni joj ne žele otkriti istinu.
662: Rejhan, djevojka sa seli traga za poslom. Naleti na Kerema koji je optuži da je lopov i izbacuje je iz auta. Tražeći adresu za posao, Rejhan dođe do vile gđe Madžide. Služavka Jildiz je primi u vilu misleći da je služavka za ispomoć. Tarik prijeti Vildan da neće dobro proći ukoliko Elif pobjegne. Vejsel i Tulaj nalaze prostor da otvore radnju za prodaju vune.

663: Rejhan priznaje Jildiz da nije djevojka koju su očekivali, te želi da ode. No, Jildiz je dirnuta njenom životnom pričom te joj ponudi posao služavke u vili. Rejhan sva srećna pristaje. U vili se i dalje čeka na Keremov dolazak. Jildiz nikome ne govori da Rejhan nije djevojka koju su očekivali.
664: Elif uspije da pobjegne iz vile. Međutim, radi temperature je primorana da se vrati. Vildan pokušava da je izliječi krišom od Tarika. Pita se zašto je Elif tu. Rejhan izbjegava susret sa Keremom zbog straha da će je izbaciti iz vile.
665: Rejhan smišlja kako da ode iz vile prije nego je Kerem izbaci, uz pomoć narukvice. Ali narukvica nestaje. Vildan stalno motri na Elif.
666: Tarik je uznemiren Keremovom posjetom firmi jer smatra da se približilo vrijeme kada će Kerem da preuzme fotelju. Kerem pokuša vratiti Rejhan narukvicu, ali ona pogrešno shvata i dolazi do novog sukoba. Tarik zatiče Elif u lošem stanju i upozorava Vildan da mora da bolje brine o Elif.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!