Elif - od 667. do 673. epizode. - Vildan maltretira Elif

Elif

Elif – od 667. do 673. ep.- 4. sezona – Vildan maltretira Elif!

By  | 

667: Parla već pri prvom susretu omalovažava Rejhan. Vildan iz straha da neko ne vidi Elif, zaključava je u ostavu. Ali dječija radoznalost ć skupo košatati Elif. Tulaj i Vejsel otvaraju svoju prodavnicu.

668: Parla iskali bijes na Rejhan zbog upropaštene torte. Kerem prekine zabavu i pozove Rejhan u sobu gdje joj daje kovertu sa novcem, ona se uvrijedi. Elifino stanje zbog udarca u glavu je loše. Vildan je krišom odvede u bolnicu. Tarik ipak saznaje šta se desilo.
669: Madžide uvjeri Rejhan da ostane da radi u vili. Rejhan vrijeđaju Keremove izjave o nespretnosti. Humejra je upozorava da će motriti na nju. Ljekari se bore za Elifin život. Tarik prijeti Vildan da će je uništiti ako Elif umre. Tarik smišlja priču kako bi opravdao Vildanin odlazak porodici.
670: Elif se budi i pokuša reći da Vildan nije njena majka. Ali zbog lijekova ne može. Rejhan obećava majci da će završiti fakultet. Tarik laže porodicu da je zauzet poslom. Humejra ga takođe pravda porodici.
671: Medicinska sestra traži od Vildan i Tarika Elifine lične dokumente. Vejsel dobija poziv za posao. Kerem je bijesan na Rejhan jer mu je upropastila pehar. Ona je uznemirena. Jildiz je tiješi. Tarik pokušava tajno izvesti Elif iz bolnice.
672: Tarik uspije pobjeći policiji i izvesti Elif. Vildan se šokira kada vidi da su Tarik i Elif napustili bolnicu. Kerem shvati da je pretjerao u vezi Rejhan i želi da popravi odnos sa njom. Humejra shvata da Tarik ne želi Kerema u firmi te govori Keremu kako je rano da pristupi poslu, ali gđa Madžide ga podsjeća na obaveze prema porodici i firmi.
673: Rejhan slučajno prolije vrelu vodu po Keremu što ponovo dovodi do napetosti. Ona mu pravi melem kako bi se izvinila, ali on ne želi da stavi to. Ipak gđa Madžide ga nagovori. Vildan tjeri Elif da radi njene poslove. Indži upoznaje dječaka Emirhana koji se doselio sa majkom u njenu ulicu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!