Elif - 4. sezona - Tarik prijeti Vildan i grub je prema Humejri

Elif

Elif – od 677. do 680. ep. – 4. sezona – Tarik prijeti Vildan i grub je prema Humejri!

By  | 

677: Elif se prisjeća Jusufovog upozorenja da po svaku cijenu mora kriti svoj identitet. Madžide od Vildan pokušava saznati ko je Elif i otkud u kući. Odlučuje dovesti Elif u kuću.
678: Rejhan misli da je lopov upao u kuću i uzima tavu da ga udari, međutim to je Kerem. Opet nastaje rasprava. Rejhan pokušava da se navikne na život daleko od majke i zbližava se sa Elif. Jildiz priznaje Madžide da Rejhan nije poslala agencija, već je ona sama zaposlila. Madžide traži od Kerema da se aganžuje, vrijeme je da stane na čelo firme.
679: Vildan sumnja kako neki znaju identitet djevojčice koju pazi. Kerem odluči da posluša Madžide u vezi posla što šokira Tarika. Počinju problemi za Tarika.
680: Tarik shvata da se prava istina o Elif nije saznala. Vildan misli da je Elif Tarikova kćerka i kaže mu to. On joj zaprijeti smrću. Hladan je i grub prema Humejri, ona iskaljuje bijes na posluzi. Kerem nastavlja sa šalama na račun Rejhan.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!