Elif - od 681. do 688. ep. - Tarik se pomiri sa Humejrom zbog novca

Elif

Elif – od 681. do 688. ep. – Tarik se pomiri sa Humejrom zbog novca!

By  | 

681: Tarik ne može više da izdrži u braku sa Humejrom, ali želi bogastvo. Elif pati u novoj kući, nedostaje joj porodica. Tarik je ravnodušan prema Humejri koja se iskali na Vildan, a Vildan na Elif. Elif se obrati Rejhan za pomoć.
682: Kerem pokušava saznati zašto se Vildan loše ophodi prema Elif, ali bezuspješno. Rejhan želi da usreći Elif i na svoj slobodan dan je izvede iz kuće. Vildan je ljuta, ne zna šta da kaže Tariku. Tarik je bijesan i smišlja plan kako da zatvori Elif u kuću.
683: Vildan ne može da kontroliše Elif. Madžide je šokirana odnosom između Tarika i Humejre. Tarik plaši Elif pričama kako ne bi smjela slobodno da šeta vilom. Odnos između Rejhan i Kerema je sve bolji, ali Parla je ta koja stoji između.
684: Rejhan misli da su se Parla i Kerem pomirili, čuje kako je ona ponižava i misli da je Kerem takođe podržava i ponižava. Ode uplakana. Ali sve je pogrešno protumačila tj. nije dovoljno čula jer je Kerem stao u njenu odbranu. Elif sprema Vildan doručak. Tarik započinje tajni posao i ne želi da bilo ko u firmi sazna. Takođe se uspije pomiriti sa Humejrom koja je samo željela malo pažnje. Parla smišlja plan kako da se približi Keremu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!