Elif - od 689. do 692. ep. - 4. sezona - Kerem odbrani Rejhan

Elif

Elif – od 689. do 692. ep. – 4. sezona – Kerem odbrani Rejhan!

By  | 

689: Rejhan vjeruje da su Kerem i Parla pričalo loše o njoj i jako je gruba prema Keremu. On joj pokušava objasniti da ono što je čula nije potpuna istina. Birdže je dosta Junusovog ponižavanja. Govori mu sve što misli i odluči dati otkaz. Tarik se sve više zbližava sa Ranom.
690: Tarik dolazi na romantičnu večeru koju je Humejra organizovala. Ima u planu da je iskoristi kako bi se rješio Elif. Vildan čini sve kako bi Rejhan otišla iz kuće. Šafak predlaže Žulide da Emirhan bude njegov učenik.
691: Humejra je povrijeđena odnosom Madžide prema Elif. Uvjerena je da se Madžide pomirila sa tim da neće dobiti unuče i da to nadoknađuje uz Elif. Tarik pokušava to da iskoristi kako bi poslao Elif u dom za nezbrinutu djecu. Vildan smišlja plan kako da dovede Rejhan u tešku situaciju.
692: Madžide je ljuta zbog bruke pred gostima. Traži objašnjene od Rejhan. Humejra je podstiče da je izbace. ALi Kerem podrži Rejhan. Madžide joj oprašta. Tarik i Humejra se pobune kada Madžide izjavi da će Elif večerati sa njima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site