Elif - od 689. do 692. ep. - 4. sezona - Kerem odbrani Rejhan

Elif

Elif – od 689. do 692. ep. – 4. sezona – Kerem odbrani Rejhan!

By  | 

689: Rejhan vjeruje da su Kerem i Parla pričalo loše o njoj i jako je gruba prema Keremu. On joj pokušava objasniti da ono što je čula nije potpuna istina. Birdže je dosta Junusovog ponižavanja. Govori mu sve što misli i odluči dati otkaz. Tarik se sve više zbližava sa Ranom.
690: Tarik dolazi na romantičnu večeru koju je Humejra organizovala. Ima u planu da je iskoristi kako bi se rješio Elif. Vildan čini sve kako bi Rejhan otišla iz kuće. Šafak predlaže Žulide da Emirhan bude njegov učenik.
691: Humejra je povrijeđena odnosom Madžide prema Elif. Uvjerena je da se Madžide pomirila sa tim da neće dobiti unuče i da to nadoknađuje uz Elif. Tarik pokušava to da iskoristi kako bi poslao Elif u dom za nezbrinutu djecu. Vildan smišlja plan kako da dovede Rejhan u tešku situaciju.
692: Madžide je ljuta zbog bruke pred gostima. Traži objašnjene od Rejhan. Humejra je podstiče da je izbace. ALi Kerem podrži Rejhan. Madžide joj oprašta. Tarik i Humejra se pobune kada Madžide izjavi da će Elif večerati sa njima.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!