Elif od 69 do 72 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 69 do 72 epizode

By  | 

Elif od 69 do 72 epizode
69 Epiyoda

Vejsel pokušava pomoći Arzu po pitanju Meliha, a sve kako bi on sam došao do novca. Arzu, koja se nalazi u bezizlaznoj situaciji zbog Meliha, ne zna šta da učini nakon Vejselovog predloga. Tugče se sada puno toplije ophodi prema Elif. Kenana prati jedna tajanstvena osoba, dok on spašava Melek iz teške situacije.

70 Epizoda

Arzu, uz Vejselovu pomoć, kuje novi plan kojim bi udaljila Meliha od porodice Emiroglu. Njen cilj jeste da celoj porodici ukaže kakve su namere njima veoma dragog Meliha. Do koga će doći pošiljka, koju je u cilju pretnje Melih poslao Kenanu? Ko će pobediti u bici za nadmoć koju vode Arzu i Melih?

71 Epizoda

Arzu osmišlja plan kako bi se rešila Meliha. Međutim, upada u situaciju kojoj se nije nadala. Fotografije koje joj je Melih poslao neočekivano dospevaju u tuđe ruke. Dok pokušava izvući se iz novonastale situacije, susreće osobu kojoj se nije nadala. Saterana u ćošak, Arzu se čini poraženom.

Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site