Elif - od 693. do 697. ep. - Kerem vraća Rejhan u vilu

Elif

Elif – od 693. do 697. ep. – Kerem vraća Rejhan u vilu!

By  | 

693: Tarik je uznemiren nakon što ga je Kerem zatekao sa Zaferom u njegovom uredu. Kerem razgovara sa radnicima i samo potvrđuje svoje sumnje u vezi Tarika. Leman je šokirana saznanjem da Emirhan nije njen brat. Pokušava da ubjedi Šafaka da se kloni Žulide, ali uzalud. Humejra doživljava nervni slom kada sazna da je otkazano njeno i Tarikovo putovanje na odmor.
694: Vildanin plan da našteti Rejhan više štete nanese Elif. Kerem sumnja u Tarika. Humejri nestaje ogrlica. Naredi pretres soba svih sluga. Nalaze je u Rejhaninoj.
695: Rejhan ne može podnijeti mrlju na svom ponosu i odlazi. Vildan očekuje pohvalu i nagradu od Tarika. Ali Elif preuzima krivicu i govori da je ona uzela ogrlicu. REjhan je na ulici i razmišlja o opstanku.
696: Tarik i Vildan su bijesni jer im je Elif uništila plan. Kerem kreće u potragu za Rejhan. Rejhan upada u nevolji. Ostaje bez novca zbog svoje naivnosti. Elif čuje razgovor Vildan i Tarika tj. plan.
697: Kerem saznaje da je Rejhan u opasnosti. Spašava je i pita je da se vrati kući. Rejhan iako nije imala namjeru ipak pristaje. Parla je šokirana njenim povratkom. Madžide je prihvata nazad.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!