Elif - od 698. do 702. ep. - Rejhan udara auto po Tarikovom nalogu

Elif

Elif – od 698. do 702. ep. – Rejhan udara auto po Tarikovom nalogu!

By  | 

698: Tarik pokušava ubjediti Madžide da je Humejra nesrećna jer je Elif u kući. Keremov prijatelj u dogvoru sa Parlom počinje da se udvara Rejhan. Keremu nije svejedno i shvata da počinje nešto osjećati prema Rejhan. Šafak pomaže Žulide oko posla.
699: Tarik ne uspije ubjediti Madžide da pošalju Elif iz kuće. Humejra sumnja u njega, počinje mrziti Elif. Tolga i Parla nastavljaju igru sa Rejhan. Kerem je grub prema Rejhan jer misli da je sa Tolgom.
700: Parla je uspjela povećati razdor Kerema i Rejhan. Humejra pokušava objasniti Tariku svoju bol, ali on je nezainteresovan. Tarik ucjenjuje Elif da će nauditi Rejhan ako ga ne bude slušala. Gđa Leman nastoji saznati šta se dešava između Žulide i njenog sina.
701: Junus podijeli dizajnerima zadatke za nastupajuću sezonu. Birdže se raduje, ali je on opetr razočara. Rejhan priča sa Madžide oko upisa Elif u školu te odluči otići sa njom u kupovinu. Elif je u dilemi jer se plaši Tarika. Žulidina sestra daje novac Žulide za Emirhana.
702: Tarik započinje plan kada Rejhan ode sa Elif u kupovinu. Rejhan udara auto. Elif je šokirana i odvode Rejhan u bolnicu. Kerem saznaje šta se desilo i odjuri u bolnicu gdje saznaje da je Rejhanin život u opasnosti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!