Elif - od 698. do 702. ep. - Rejhan udara auto po Tarikovom nalogu

Elif

Elif – od 698. do 702. ep. – Rejhan udara auto po Tarikovom nalogu!

By  | 

698: Tarik pokušava ubjediti Madžide da je Humejra nesrećna jer je Elif u kući. Keremov prijatelj u dogvoru sa Parlom počinje da se udvara Rejhan. Keremu nije svejedno i shvata da počinje nešto osjećati prema Rejhan. Šafak pomaže Žulide oko posla.
699: Tarik ne uspije ubjediti Madžide da pošalju Elif iz kuće. Humejra sumnja u njega, počinje mrziti Elif. Tolga i Parla nastavljaju igru sa Rejhan. Kerem je grub prema Rejhan jer misli da je sa Tolgom.
700: Parla je uspjela povećati razdor Kerema i Rejhan. Humejra pokušava objasniti Tariku svoju bol, ali on je nezainteresovan. Tarik ucjenjuje Elif da će nauditi Rejhan ako ga ne bude slušala. Gđa Leman nastoji saznati šta se dešava između Žulide i njenog sina.
701: Junus podijeli dizajnerima zadatke za nastupajuću sezonu. Birdže se raduje, ali je on opetr razočara. Rejhan priča sa Madžide oko upisa Elif u školu te odluči otići sa njom u kupovinu. Elif je u dilemi jer se plaši Tarika. Žulidina sestra daje novac Žulide za Emirhana.
702: Tarik započinje plan kada Rejhan ode sa Elif u kupovinu. Rejhan udara auto. Elif je šokirana i odvode Rejhan u bolnicu. Kerem saznaje šta se desilo i odjuri u bolnicu gdje saznaje da je Rejhanin život u opasnosti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site