Humejra je trudna, Kerem se sukobi sa Tolgom zbog Rejhan

Elif

Elif – od 713. do 716. ep. – Humejra je trudna, Kerem se sukobi sa Tolgom zbog Rejhan!

By  | 

713: Nakon što je Sema odbije, Vildan odvodi Elif sestri Žulide. Ali sudbina dovodi Elif blizu Indži i Tulaj. Rana upoznaje Kerema i shvata da je pogriješila, smišlja kako da se iskupi.
714: Rana svjedoči Tarikom bijesu jer ne može da nađe Elif, ali ona misli da je to zbog Keremovog dolaska. Vildan se vrati u vilu i govori da je ostavila Elif kod rodbine, što naljuti ukućane. Madžide i Kerem traže da vrati Elif. Tarik pokušava saznati od Vildan istinu.
715: Elifin dolazak prouzrokuje Semi probleme sa Džaferom. Leman traži od Tulaj da otpusti Žulide. Sema optužuje Elif da je ukrala novac od Džafera, ali plašeći se da će Džafer da naudi Elif, ipak priznaje da je ona.
716: Tulaj odbije da otpusti Žulide. Keremovi uspjesi u firmi unose nervozu i ljutnju kod Tarika. Humjera saznaje da je trudna. Parlina i Tolgina smicalica u vezu Rejhan završava loše po Tolgu jer se Kerem sukobi sa njim.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!