Vildan priznaje Tariku da ga voli i odluči da mu se osveti zbog odbijanja

Elif

Elif – od 717. do 721. ep. – Vildan priznaje Tariku da ga voli i odluči da mu se osveti zbog odbijanja!

By  | 

717: Kerem spašava Rejhan od Tolge i prekida sa njim prijateljstvo. JUnus ukazuje Keremu da je zaljubljen u Rejhan, ali Kerem veli da je to glupost. Međutim, kada ostane sam počne da preispituje svoja osjećanja prema Rejhan. Parla se plaši da će Kerem saznati da je ona u dgovoru sa Tolgom.
718: Humejra čeka Tarika da mu saopšti divnu vijest, on odlazi sa Ranom na večeru. Kada mu saopšti, on odglumi sreću. Vildan sa ukradenim novcem odlazi do Seme da joj plati usluge, ali szanaje da se ona loše ophodi prema Elif. Odbija da joj plati, ali kada Sema zaprijeti da više neće čuvati Elif u kući, ova joj ipak plati.
719: Tarik nastavlja da se viđa sa Ranom. Kerem ga ugleda i posumnja u njegove namjere. Ode do kancelarije kako bi porazgvovarali, ali odustane kada čuje da Tarik šalje cvijeće Humejri. Rana je bijesna i istražuje o Humejri, saznaje da je trudna.
720: Vildan se onesvjesti kada sazna da je Humejra trudna. Madžide misli da je od umora pa je pošalje na odmor. Vildan priznaje Tariku da ga voli i da ne želi da ode. On negoduje i ona je bijesna, govori mu da će biti samo njen. Leman ne odustaje od namjere da sina oženi djevojkom po svom izboru.
721: Humejra i ostali ukućani se raduju bebi, Vildan je očajna. Moli Tarika da spriječi njen odlazak, ali on odbija. Ona odlučuje da mu se osveti tako što će reći Madžide sve.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!