Elif bježi od Seme, Kerem doživi uspjeh u firmi zahvaljujući Rejhan

Elif

Elif – od 722. do 726. ep. – Elif bježi od Seme, Kerem doživi uspjeh u firmi zahvaljujući Rejhan!

By  | 

722: Sema odlučuje da zarađeno novac uloži u sebe. Tarik se pita da li se Rana distancirala jer je saznala da je Humejra trudna. Rejhan opet upada u nezgodnu situaciju sa Keremom. Džafer nalazi Semine nove cipele, sluti da ga je dobila od Vildan. Elif bježi od njih.
723: Džafer i Sema tragaju za Elif. Kerem zaboravlja u kući važan fajl zbog koga bi mogao izgubiti posao. Rejhan ga nalazi i dostavlja u firmu- Birdže je takođe u strahu da će izgubiti posao. Tarik je iznenađen Raninim poslovnim odnosom prema njemu.
724: Džafer uspije da uhvati Elif, ali ona ponovo pobjegne. Kerem ugleda Rejhan dok je na sastanku sa važnim klijentom i osjeća se čudno. Svi su srećni zbog sklopljenog posla. Tarik je uznemiren zbog Keremovog uspjeha. Elif lutajući naleti na Žulide i Emirhana.
725: Birdžino ushićenje radi dobivena posla prekida Ranin izljev nezadovoljstva zbog Birdžina podmetanja amaterke na prezentaciji. Kerem pokušava da se izvini Rejhan zbog riječi od prethodne noći i u znak izvinjenja joj poklanja novi model cipela iz firme. Žulide odvede Elif u Tulajinu radnju da se ugrije. Tulaj govori Leman da će se radije odreći radnje nego Žulide.
726: Elif odlazi od Žulide. Kerem osjeća krivicu jer je Rejhan uganula nogu i pokušava da joj pomogne. Parla ludi od ljubomore. Tulaj je uznemirena zbog Lemaninog ultimatuma, Vejsel je smiruje, to je zakonski nemoguće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site