Elif bježi od Seme, Kerem doživi uspjeh u firmi zahvaljujući Rejhan

Elif

Elif – od 722. do 726. ep. – Elif bježi od Seme, Kerem doživi uspjeh u firmi zahvaljujući Rejhan!

By  | 

722: Sema odlučuje da zarađeno novac uloži u sebe. Tarik se pita da li se Rana distancirala jer je saznala da je Humejra trudna. Rejhan opet upada u nezgodnu situaciju sa Keremom. Džafer nalazi Semine nove cipele, sluti da ga je dobila od Vildan. Elif bježi od njih.
723: Džafer i Sema tragaju za Elif. Kerem zaboravlja u kući važan fajl zbog koga bi mogao izgubiti posao. Rejhan ga nalazi i dostavlja u firmu- Birdže je takođe u strahu da će izgubiti posao. Tarik je iznenađen Raninim poslovnim odnosom prema njemu.
724: Džafer uspije da uhvati Elif, ali ona ponovo pobjegne. Kerem ugleda Rejhan dok je na sastanku sa važnim klijentom i osjeća se čudno. Svi su srećni zbog sklopljenog posla. Tarik je uznemiren zbog Keremovog uspjeha. Elif lutajući naleti na Žulide i Emirhana.
725: Birdžino ushićenje radi dobivena posla prekida Ranin izljev nezadovoljstva zbog Birdžina podmetanja amaterke na prezentaciji. Kerem pokušava da se izvini Rejhan zbog riječi od prethodne noći i u znak izvinjenja joj poklanja novi model cipela iz firme. Žulide odvede Elif u Tulajinu radnju da se ugrije. Tulaj govori Leman da će se radije odreći radnje nego Žulide.
726: Elif odlazi od Žulide. Kerem osjeća krivicu jer je Rejhan uganula nogu i pokušava da joj pomogne. Parla ludi od ljubomore. Tulaj je uznemirena zbog Lemaninog ultimatuma, Vejsel je smiruje, to je zakonski nemoguće.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!