Vildan spasi Elif od Tarika, Humejra saznaje da je Tarik vara

Elif

Elif – od 727. do 737. – Vildan spasi Elif od Tarika, Humejra saznaje da je Tarik vara!

By  | 

727: Parla prizna Humejri da je zabrinuta zbog bliskosti Rejhan i Kerema. Ona je tješi govoreći da je Keremu Rejhan samo prolazna zainteresovanost. Elif ne zna gdje da ide, ugleda ženu na ulici i pomisli da je Melek, trči za njom. Birdže je srećna što je primljena u firmu, ali Rana već smišlja zavjere proziv nje.
728: Elif doživljava saobraćajnu nesreću i u bolnici je. Policija nastoji da otkrije njen identitet. Madžide dobije informaciju da je u bolnici djevojčica koja bi mogla biti Elif. Tarik takođe saznaje da je u bolnici. Oboje odlaze tamo ne znajući jedno za drugo. Junus saznaje da Birdže ipak nije primljena i da je to Ranino djelo. Junus se sprijatelji sa Keremom. Džafer saznaje da ga je Sema lagala u vezi novca.
729: Ni Madžide i Tarik ne zateknu Elif u bolnici. Džafer je krišom izveo. Tarik je bijesan na svoje ljude. Madžide počinje sumnjati da i on tajno traži Elif. Kerem pokazuje da je on glavni nadređeni u firmi. Rana je bijesna.
730: Tarikovi postupci počinju da privlače pažnju ukućana. Madžide misli kako on stoji iza Elifinog nestanka iz bolnice. Upozorava Kerema da mu ne vjeruje previše. Humejra se pita da li je Tarik vara.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!