Vildan spasi Elif od Tarika, Humejra saznaje da je Tarik vara

Elif

Elif – od 727. do 737. – Vildan spasi Elif od Tarika, Humejra saznaje da je Tarik vara!

By  | 

731: Mustafa govori Madžide da postoji mogućnost da je Melek možda živa, ali da se ne pojavljuje iz straha od Tarika. Žulide daje otkaz Leman. Humejra je u psihičkoj krizi. Tarik pokušava popraviti odnose sa Ranom.
732: Kerem sve više uočava Tarikove sumnjive ranje. Leman je odlučna da provjera Žulide iz naselja.
733: Elif se raduje povratku u vilu, Rejhan je tužžna zbog pritiska usljed škole, čežnje za majkom. Džafer i Semna se raduju novcu koji će dobiti kada vrate Elif, međutim dva naoružana čovjka upadnu u kuću, on im mora dati Elif.
734: Šafak saznaje zašto je Žulide dala otkaz. Humejra čuje Tarikov razgovor i potvrdi svoje sumnje. Džafer ne uspije spasiti Semu, ali odvodi Tarikove ljude na mjesto gdje je Elif.
735: Tarik je ljut kada sazna da njegovi ljudi nisu našli Elif. Humejra odlazi u firmu i ne zatiče ga tamo. Vildan je izvukla Elif i odvela u svoju kuću. Rejhan se brine za svoju majku. Humejra laže majku da je izašla sa Parlom u šoping.
736: Madžide i Parla primoraju Humejru da kaže i ona doživljava slom živaca. Strah je za bebu. Parla počinje sa planom da naruši Keremov i Rejhanin odnos.
737: Parla ugleda Rejhan i Kerema kako prisno razgovaraju i nastoji biti što ljubaznija prema njemu. Trudi se da ga pridobije. Međutim, saznajući da je Rejhan angažovana u novom katalogu firme, iz ljubomore joj nagovori svašta. Žulide oktkrije Tulaj razlog zbog kog je napustila posao.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!