Elif - od 738. do 743. ep. - Melek je živa, Rejhan napusti vilu

Elif

Elif – od 738. do 743. ep. – Melek je živa, Rejhan napusti vilu!

By  | 

738: Rejhan ne nalazi priliku da obavjesti gđu. Madžide o dolasku svoje majke. Kada nađe trenutak, Humejra ugleda nepoznatu ženu u kući. Parla je šokirana kada u Keremovoj sobi pronađe Rejhaninu sliku i narukvicu. Smišlja plan da ih razdvoji. Šafak govori majci da će se sve promjeniti ukoliko ne vrati Žulide na posao.
739: Leman odlazi do Žulide da je pita za Šafak, Žulide je iznenađena njenim drskim ponašanjem i pita za razlog. Parla je odlučna u namjeri da istjera Rejhan iz vile, te huška Humjeru protiv nje. Humejra optuži Rejhan da pokušava zavesti Kerema. Rejhan donese odluku da sa majkom ode iz vile.
740: Rejhan odlaui iz vile i ostavlja pismo. Parla se raduje dok je Kerem slomljen zbog njenog odlaska. Tarik obmanjuje Humejru govoreći jo jda ima previše obaveza. Rana je hladna prema Tariku jer je zapostavlja. Humejra priča loše o Rejhan, zbog čega se Kerem ljuti na nju.
741: Humejra je odlučna saznati laže li je Tarik, te iznenada dolazi u firmu. Međutim,ne zatiče ništa sumnjivo. Elif je uvjerena da će je Vildan odvesti majci, ali Vildan kuje novi plan. Ode kod Tarika i kaže da mu može pomoći pronaći Elif.
742: Junus upozorava Kerema da je previše koncentrisan na Rejhan i da dođe sebi. Ali Kerem i dalje pati. Elif mašta o susretu sa majkom. Kada se Vildan vrati bez Melek, Elif je tužna. Međutim, njeno srce zna da joj je majka živa i čini se da je u pravu.
743: Boreći se sa poteškoćama daleko od kćerke, Melek samo misli o Elif. Ona je jedino drži u životu. Vildan navodi Tarika na svoj plan.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site