Elif- od 744. do 748. epizode - Vildan preda Elif Tariku

Elif

Elif- od 744. do 748. ep. – Vildan preda Elif Tariku!

By  | 

744: Kerem je tužan i razočaran zbog Rejhaninog odlaska. Madžide to primjeti, ali on opravdava svoje stanje svojim obavezama.
745: Vildan nastoji od Elif saznati o njenoj porodici kako bi shvatila zašto je Elif toliko važna Tariku. Melek je sigurna da je Elif živa, ali u lošem je psihičkom stanju. Tarik pokušava da se pomiri sa Ranom. Rana iskorištava situaciju i postavlja svoje uslove.
746: Tarik je uznemiren jer Kerem napreduje u firmi. Odluči da to prekine i razgovara sa njim. Otkazuje večeru sa Ranom. Kerem svjedoči njegovom razgovoru sa svojim ljudima na parkingu firme.
747: Vildan dolazi u vilu pod izgovorom da treba razgovarati sa Tarikom. On je bijesan i naslilan prema njoj jer rizikuje da ih porodica vidi. Ona smišlja novi plan. Obećava Elif da će je odvestti kod Melek. Međutim, umjesto Melek, pojavljuje se Tarik.
748: Elif pokušava pobjeći Tariku, ali ne uspije. Vildan je zadovoljna, misli kako će je Tarik vratiti u vilu, ali on je odmah razuvjeri. Keremova čežnja za Rejhan sve više raste. Parla mu se pokušava približiti. U kompaniji počinju pripreme za modni sajam u Milanu, ali Tarik zbog tajnih poslova koje radi ne želi ići na sajam.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site