Elif- od 744. do 748. epizode - Vildan preda Elif Tariku

Elif

Elif- od 744. do 748. ep. – Vildan preda Elif Tariku!

By  | 

744: Kerem je tužan i razočaran zbog Rejhaninog odlaska. Madžide to primjeti, ali on opravdava svoje stanje svojim obavezama.
745: Vildan nastoji od Elif saznati o njenoj porodici kako bi shvatila zašto je Elif toliko važna Tariku. Melek je sigurna da je Elif živa, ali u lošem je psihičkom stanju. Tarik pokušava da se pomiri sa Ranom. Rana iskorištava situaciju i postavlja svoje uslove.
746: Tarik je uznemiren jer Kerem napreduje u firmi. Odluči da to prekine i razgovara sa njim. Otkazuje večeru sa Ranom. Kerem svjedoči njegovom razgovoru sa svojim ljudima na parkingu firme.
747: Vildan dolazi u vilu pod izgovorom da treba razgovarati sa Tarikom. On je bijesan i naslilan prema njoj jer rizikuje da ih porodica vidi. Ona smišlja novi plan. Obećava Elif da će je odvestti kod Melek. Međutim, umjesto Melek, pojavljuje se Tarik.
748: Elif pokušava pobjeći Tariku, ali ne uspije. Vildan je zadovoljna, misli kako će je Tarik vratiti u vilu, ali on je odmah razuvjeri. Keremova čežnja za Rejhan sve više raste. Parla mu se pokušava približiti. U kompaniji počinju pripreme za modni sajam u Milanu, ali Tarik zbog tajnih poslova koje radi ne želi ići na sajam.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!