Elif - od 749. do 757. - Vildan pokvari Tarikove planove, dovede Elif u vilu

Elif

Elif – od 749. do 757. ep. – Vildan pokvari Tarikove planove, dovede Elif u vilu!

By  | 

754: Elif vidi da je nemoguće ubjediti policajce da joj je majka živa i ponovo odluči da bježi. Madžide grize savjest i kaže Mustafi da istraži Melekinu smrt. Elif ne zna šta da radi, odluči da se krije neko vrijeme.
755: Žulide i Šafak nemaju hrabrosti priznati jedno drugom osjećanja. Elif se vraća kod Vildan, ali tu je dočeka iznenađenje zbog mogućeg povratka u voli. Žulide odlučuje da se vrati na posao kod Tulaj.
756: Nakon što je saznao da se Sureja vraća, Kerem strahuje da će mu se život pretvoriti u pakao. Vildan se raduje povratku u vilu, Elif sluti da bi ih Tarik mogao poslati u Bugarsku. Vildan saznaje to i odlazi sa Elif u vilu.
757: Kerem saopšti Elif da je Rejhan napustila vilu. Tužna je. Humerja nije zadovoljna Vildaninim povratkom. Tarik je ljut. On joj prijeti, ona mu odbrusi. Saznala je istinu o Elif i prijeti da će otkriti gđi Madžide.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site