Elif - od 768. do 777. - Tarik truje Madžide pogrešnim tabletama

Elif

Elif – od 768. do 777. – Tarik truje Madžide pogrešnim tabletama!

By  | 

768: Madžide upozorava Mustafu da moraju biti oprezni po pitanju Tarika. Sureja predloži Elif da pođe sa njom u šetnju, a Elif pristaje misleći kako će možda sresti majku negdje. Tarik smišlja način da se rješi Madžide koja mu predstavlja opasnost. Planira da iskoristi Vildan.
769: Kerem saznaje da Tarik doalzi na sastanke sa osobama koje nisu iz firme. A Tarik nabavlja lijekove kojima planira otrovati Madžide i naredi Vildan da joj da govoreći da su to tablete za smirenje. Ali Vildan shvati njegove namjere i odbije. On odluči da iskoristi trik zavođenje kako bi je nagovorio da to uradi.
770: Sureja uspjeva uz Keremovu pomoć izvesti Elif. Elif je srećna. Tarik je napet i uplašen kada ugleda Mustafu u firmi. Pokušava da sazna razlog njegovog dolaska. Vejsel počinje da skuplja kirije za Leman. Parla ispituje Humerju u vezi Keremovog i Surejinog odnosa.
771: Sureja i Kerem se nesvjesno zbližavaju. Tarik saznaje da je Melek živa. Melek istjeruju iz kuće jer je ruše. Ona se buni, ali na silu je istjerana. Luta sama ulicama. Žulide je sretne i ponudi pomoć.
772: Iako ne zna gdje joj je kćerka, Melek osjeća njenu blizinu. Žulide je odvede kući sa sobom. Elif sanja o susretu sa Melek. Tarik tjera Vildan da izvrši njegov plan. Tulaj nije ni svjesne koliko joj je Melek blizu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!