Elif - od 778. do 787. ep. - Tulaj i Vejsel saznaju da je Melek živa

Elif

Elif – od 778. do 787. ep. – Tulaj i Vejsel saznaju da je Melek živa!

By  | 

778: Rana odlazi u posjetu Humeri. Tarik je nervozan jer ne zna gdje je ona i piše joj poruke. Rana ugleda nešto na Humejri što je razbjesni.
779: Rana je povrijeđena saznanjem da je Tarik kupio Humejri minđuše, a ne njoj. Kada joj on pošalje taj poklon, ona je ipak bijesna. Traži da bude samo njen, a on je ubjeđuje da je bolje da još neko vrijeme bude sa Humejrom. Birdže se izvinjavba Junusu zbog uznemiravanja.
780: Indži vidi Melek na ulici po drugi put i uspije razgovarati sa njom, ali je Melek ne prepoznaje. Tulaj joj opet ne vjeruje. Vildan nastavlja davati lijekove Madžide, ali je grize savjest. Humejra predloži Tariku da idu na večeru kod Rane. Tarik smišlja izgovore.
781: Šafak nastoji da sazna ko je gost u Žulidinoj kući. Odlučuje da je zaboravi. Madžidino stanje se pogoršava. Vildan grize savjest, ali Tarik vrši pritisak. Humejra želi početi sa vježbama za trudnice.
782: Leman traži pomoć od Vejsela. On odbija njen zahtjev. Humejra odlazi kod Rane da mirno vježba. Rana iskorištava priliku. Tulaj se brine za Indži.
783: Leman ne želi reći Tulaj šta se desilo sa Osmanom. Žulide je zabrinuta za Emirhana zbog Melek. Rana izbjegava Tarikove pozive.
784: Tarik planira dvodnevno putovanje sa Ranom. Kerem saznaje za njegove namjere i odluči da ga razotkrije. Međutim Tarik se uspije izvući. Melek i Tulaj su blizu susretu.
785: Keremu nije jasno zašto ga je tarik lagao i zašto mu Humejra nije rekla da ide na putovanje sa njim. Dok Humejra uživa, Rana je ljuta. Zaklinje se na osvetu.
786: Tulaj se susreće sa Melek, ali Melek se ne sjeća nikoga zbog gubitka pamćenja. Tulaj pozli i onesvijesti se. Elif se takođe razbolila.
787: Tulaj i Vejsel su šokirani saznanjem da je Melek živa. Ispričaju Melek o nesreći. Ona ne prihvata da je Elif mrtva. Elif je bolesna i doziva melek. Madžide se počinje brinuti za svoje zdravlje. Tarik je umoran od Raninih ispada.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!