Elif- od 788. do 807. ep. - Melek se prisjeti dijela prošlosti

Elif

Elif- od 788. do 807. ep. – Melek se prisjeti dijela prošlosti!

By  | 

788: Indži priča Melek šta se sve desilo u prošlosti. Melek se ničega ne sjeća. Tulaj shvata da pretjeruju u ispitivvanju Melek i upozori Vejsela da prestanu sa tim. Neki Žulidini postupci pomažu Melek da se sjeti nekih detalja. Kerem je srećan jer je Sureja u vili, iako ne želi da prizna da nešto osjeća prema njoj.
789: Sureja gubi nadu da će Kerem da joj uzvrati osjećanja i odluči da sve zaboravi. A on od Elif saznaje kako ona želi da se seli i nastoji da je spriječi u tome. Melek se sjeća da je čovjek koji je držao u kući Jahja. Vejsel shvata da ga poznaju. Sa njjom odlazi do Lejle, Jahjine rodice, ali saznaje da se odselila.
790: Melek sanja da je pronašla Elif, budi se i shvata da je sve bio samo san. Vejsel pokušava pronaći Jahju u radnji. Parla poziva Kerema na zabavu, ali je razočarana kada shvati da on neće doći. Odlučna je da ga ubjedi. Humejra lično donosi Madžide tabletu kojom je Tarik želi otrovati.
791: Parla pokušava pomoći Keremu da ozdravi kako bi došao na zabavu. Ali ipak ne ode jer ne želi da Kerem bude kraj Sureje. Kerem zbog temperature i groznice misli od Sureje da je Parla i zahvaljuje joj se na brižnosti. Sureji teško padaju njegove riječi, ali ne daje mu do znanja da je ona Sureja.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!