Elif - od 808. do 822. ep. - Kerem i Sureja započinju poslovni projekat

Elif

Elif – od 808. do 822. ep. – Kerem i Sureja započinju poslovni projekat!

By  | 

808: Žulide ne želi da stanuje kod Tulaj kako je ne bi dovodila u tešku situaciju. Sureja se pokušava udaljiti od Kerema i hladno se ponašati prema njemu. Parlino prisustvo u kući je uznemirava. Parla nastoji što više da se zbliži sa Keremom i koristi bolest za to.
809: Žulide saznaje da je vlasnik kuće odustao od iznajmljivanja. Sa Melek i sinom ostaje na ulici. Odbije Tulaj i odluči dda boravi u radnji. Šafak se brine za nju i smišlja kako da joj pomogne. Parla slučajno otkrijhe da nije bolesna.
810: Kerem ne može prestati da misli na Sureju. Parla shvata da njen plan nema koristi. Šafak želi Žulide da iznajmi kuću i govora se sa agentom nekretnina da on to uradi po nižoj cijeni.
811: Parla vrijeđa Sureju. Odluči da napusti vilu i da krene osvajati kerema. Žulide iznajmljuje kuću ne znajući da iza toga stoji Šafak.
812: Novi nesporazum pali iskre između Sureje i Kerema zbog čega dolazi do nove prepirke. Tulajin poklon za Žulide podstiče Melek da se prisjeti nečega novog iz svoje prošlosti i možda novog traga u potrazi za Elif.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!