Elif je novo reklamno lice firme, Humerja saznaje da je Tarik vara

Elif

Elif – od 834. do 842. ep. – Elif je novo reklamno lice firme, Humejra saznaje da je Tarik vara!

By  | 

834: Leman daje Žulide do znanja gdje joj je mjesto. Žulide ne ode na sastanak sa Šafakom zbog toga. Madžide traži Mustafinu pomoć kako bi razotkrila Tarika. Kerem i ostali čekaju Birdže sa primjercima za novu kolekciju. Tarik je siguran kako je to loša investicija.
835: Madžide shvata da Vildan neće stići sve, pa predlaži da aganžuje pomoćnicu. Vildan ponudi posao sestri. Ali Žulide odbbije, Melek se ponudi da radi. Rana odlazi do Humejre.
836: Humejru obuzima sumnja da je Tarik vara. Melek odlučuje da prihvati posao u vili uprkos negodovanju svih njenih bližih. Sureja i Kerem iznenađuju Elif.
837: Melek stiže u vilu Haktanirovih ni ne sluteći koga bi mogla da sretne. Vejsel i Tulaj su zabrinuti. Kerem i Sureja planiraju da razviju projekat i da uključe Elif kao lice za dječiju reklamu. Kerem joj ponudi i ona presrećna pristaje.
838: Melek i Elif su sve bliže, ali kada postoji mogućnost za njihov susret, Sureja odvede Elif u firmu. Melek u kući primjeti dječiju odjeću i shvata da tu živi djevojčica koja je Elifinih godina. Vildan joj isplati dnevnicu i veli da će je pozvati ako bude bila potrebna. Rana poziva Tarika da prisustvuje sastanku što on odbija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site