Elif od 85 do 90 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 85 do 90 epizode

By  | 

85 i 86 epizoda

Melek se u zatvoru suočava sa novim životom i velikim opasnostima. Selim ostaje potpuno zatečen i šokiran nakon što sazna veliku tajnu. To ga saznanje navodi da razmišljanja o narednim koracima.Elif i Selim strahuju za Ajšenin život.


87 i 88 epizoda

Selim želi saopštiti Kenanu istinu i otkriti mu da je Elif njegova kći. Kenan oseća potrebu da reaguje na sve ono što se desilo, te počinje sa svojom istragom. Iznenadi se kada otkrije koja osoba je otišla u posetu Melek u zatvor. Elif, koja je sada daleko od majke i Ajše, koja ju je štitila dok je bila živa, postaje žrtva Arzuinih podlih planova.Arzu je veoma srećna jer misli da je igra, koju je pripremila za Elif kako bi je udaljila sa imanja, urodila plodom. Melih pokušava da pruži iz daleka podršku Melek, koja proživljava teške dane u zatvoru. Erkut putem Murata otkriva veliku tajnu. U kakvu opasnost će doći Zejnep dok želi izaći iz neizvesnog odnosa sa Selimom?

89 i 90 epizoda
Kenan ulazi u trag Ajšine smrti. Melek se pokušava navići na zatvorske uslove života, ali se sama iznenada nalazi usred prljave igre. Selim ne ispušta iz očiju Elif, za koju zna da mu je bratanica, dok Arzu protiv Elif kuje podle planove. Zejnep donosi odluku da obavi ozbiljan razgovor sa Selimom,ali tada se suočava sa Erkutovom pretnjom. Ona dolazi u neočekivanu situaciju, dok se sama pokušava nositi sa problemima.Zejnep dolazi u težak položaj zbog informacije koju Vejsel saznaje o njoj. Kenan za početak želi pokucati na Melekina vrata kako bi otkrio činjenice koje se kriju iza Ajšine smrti. Arzu ne odvaja pogled sa Selima i Elif, jer joj se čini sumnjivom Selimova briga o Elif. Da li će Arzu otkriti da Selim zna istinu?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site