Elif - od 853. epizode do 855. epizode - Elif ugleda Melek

Elif

Elif – od 853. do 855. ep. – Elif ugleda Melek!

By  | 

853: Humejra pita Kerema šta se dešava, primjeti da su svi zabrinuti. Kerem je primoran da joj ispriča sve, kako im je neki manijak stvorio probleme. Humejra odlazi do Parle da vidi kako je, a Kerem je primoram da je dovede kod njih da je spasi od manijaka. Leman se sviđa Alev jer joj samo daje poklone, ali Šafak misli samo o Žulide. Parla pokušava svakog trena prići Keremu. Madžide naredi svom čovjeku da pazi Tarika. Elif nedostaje Melek, plače.
854: Jildiz zove Vildan i želi da priča sa Madžide. Mustafa je došao da vidi Madžide i govori da je sve bila u pravu, pratio je Tarika, ispriča joj sve. Dida i da je sva priča vezana za Melek kada je Tarik u pitanju. Vildan nazove Žulide i priča sa njom. Melek počne raditi u vili, a Elif je noć prije pobjegla u park i tamo spavala. Melek prolazi sliku Elif. Parla pita Vildan gdje je Kerem, Kerem odlazi kod Sureje i pita da pođe sa njim. Priredi joj iznenađenje – doručak na balkonu.
855: Kerem se zahvaljuje Sureji, zaslužna je za projekat i sve ostalo. Parla se pita gdje je on, a on doručkuje sa Surejom. Elif lijepi svoje plakate po stubovima. Melek sprema ručak i oduševi Vildan. Parla traži od Vildan da pronađe Kerema, ona joj kaže da je sa Surejom. Parla im se namjerno pridruži. Mustafa i Melek se mimoiđu. Vildan shvata da nema Elif kod kuće. Parla pravi scenu pred Keremom i Surejom. Vildan traži Elif. Melek završava sa poslom i izlazi iz vile, Elif dolazi i stoji na raskrsnici. Ugleda Melek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site