Elif - od 856. do 858. ep. - Vildan spriječi susret Melek i Elif!

Elif

Elif – od 856. do 858. ep. – Vildan spriječi susret Melek i Elif!

By  | 

856: Kada Elif krene potrčati ka Melek, Vildan dolazi i spriječi Melek da je vidi. Melek ode. Žulide je zove i pita kako je, neka se čuva. Elif plače i ubjeđuje Vildan da je vidjela majku, neka je pusti da ide. Ali Vildan joj ne vjeruje. Vikne na nju da se pomiri sa tim da joj je majka mrtva. Kerem poklanja Sureji narukvicu. Elif mu govori da joj Vildan nije rodica, Tarik je kidnapovao i zarobljena je u vili, majka joj je živa, moli ga da joj pomogne. Vildan čuje sve. Sureja i Kerem su šokirani. Međutim, Vildan je to sve zamišljala, u stvarnosti Elif nije smjela reći Keremu istinu. Kerem je pokušava oraspoložiti. Melek prepričava Žulide kako joj je prošao dan na poslu.
857: Emirhan se plaši i traži od Žulide da spava sa njim. Ona ga uvjerava da ne treba da se plaši. Vejsel i Tulaj preuređuju radnju kako bi iznenadili Indži za rođendan. Ona se jako obraduje. Emirhan se rastuži što su svi oko Indži i ode iz radnje. Žulide ga traži. Šafak ga ugleda kako plače i dovodi ga kući. Emirhan ga pozove sa njima. Sureja i Madžide pričaju o Keremu. Vildan ih prisluškuje, Kerem ih posmatra. Vildan nazove Parlu i govori joj sve. Alev vidi Šafaka pored Žulide i odluči da napravi Žulide ljubomornom.
858: Kerem obeća Elif da će gledati film, ali pođe sa Surejoim u kancelariju i izvini se Elif. Alev ode do Žulide da piju čaj, Žulide je iznenađena. Alev pokušava da izvuče od Leman neke infoemacije o Žulide, ali ona veli da je ne poznaje dovoljno. Žulide misli o Šafaku. Misli kako on želi Alev. Parla je kod Kerema u kancelariji dok je on sa Surejom na sastanku. Ponovo se umiješa i odvede Kerema na ručak. Birdže pita Sureju ko je Parla i zašto je stalno za Keremom, Sureja veli da ni ona ne zna. Čaglar dolazi ponovo do Parle i ona opet pravi scenu. Kerem kako bi je spasio govori da je Parlin momak. Parla je šokirana, izvinjava se Keremu, da ga nije bilo, ne zna šta bi. Elif govori Vildan da su joj Kerem i Sureja obećali da će gledati film.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site