Elif - od 885. do 888. ep. - Elif ispriča sve Melek!

Elif

Elif – od 885. do 888. ep. – Elif ispriča sve Melek!

By  | 

885: Melek i Elif su jako srećne što su se našle konačno. Elif je moli da je više ne ostavlja. Melek obećava. Pita je kako je dospjela tu, Elif joj ispriča za Vildan. Madžide i dalje čeka da Melek dođe. Zahvaljuje se Bogu što je došla Serče ne znajući da je to Melek. Tarik igra novu igru.
886: Melek je jako teško što Elif plače. Obećava joj da se neće razdvajati, da će sve nadoknaditi. Vildan traži njih dvije. Ugleda ih skupa i ptia šta rade tu. Elif laže da je povrijedila nogu. Tarik pita ljude da li su uhvatili Melek. Šokira se kada kažu da je nema. Vildan kaže Melek da ide iz sobe i ona teška srca odlazi.
887: Melek čisti sobu Tarika i Humejre. Humejra pita Madžide za Mustafu. Nije nešto u redu što se tako dugo ne javlja. Žulide i Tulaj pokušavaju pronaći Melek. Melek taman uzme >tarikovu sliku, ali prije nego ugleda, javi se Žulide na telefon. Žulide je zove da se vrati. Melek želi da joj ispriča za Elif, ali Vuldan dođe. Elif moli Melek da ne ide nigdje, Melek je uvjerava da je neće ostaviti.
888: Humjeri je teško zbog Tarikovog ponašanja. Elif krišom odlazi kod Melek u sobu. Grle se. Sureja odlazi u kuhinju da pije vode, a i Kerem. Pitaju jedno drugo kako su i nastavljaju svojim putem. Elif ispriča Melek zas Tarika i svu istinu. Melek još ne shvata da je to taj Tarik. Obeća Elif da će je zaštititi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site