Elif - od 889. do 893. - Policija traga za Tarikom!

Elif

Elif – od 889. do 893. – Policija traga za Tarikom!

By  | 

889: Melek uživa gledajući Elif kako spava. Humejra laže Madžide u vezi Tarika. Madžide shvata da Tarik nešto petlja. Odlazi do sefa i shvata da je prazan. Melek nalazi Tarikovu sliku u Humejrinoj sobi i shvata sve, šokirana je. To je taj Tarik, Vejselov ubica. Uplašena je, govori Elif da se pakuje, idu. Kad krenu izaći, neko pozvoni na vrata. Policija traži Madžide.
890: Melek se pita kako da se izvuče iz kuće. Madžide govori policiji u vezi Mustafe. Nema ga već dva dana. Nakon što je vidjela da uje Tarik ukrao novac, shvata da je on umiješan. Veli da je primjetila da Tarika nema dva dana, a ni novca.
891: Melek uživa praveći doručak. Prisjeti se nesreće. Pita se šta je Tarik htio od Vejsela. Elif oblači džemper koji joj je Melek kao Serće isplela. Umalo da oslovi Melek majkom, ali je Vildan tu pa se suzdrži nekako. Tarik zove svoje ljude, ima li traga od Melek? Govori im da nastave čekati. Elif govori Melek da joj mnogo nedostaju Tulaj, Vejsel i Indži. Melek ne zna kako da joj kaže da je Vejsel mrtav.
892: Taman kada Melek krene reći Elif, Vildan dođe. Govori joj da radi svoj posao i ne bude toliko sa Elif. Melek je primorana da je sluša. Madžide s epita zašto Humejra toliko pati. Melek daje Keremu košulju, on se iznenadi, ona veli da je počela tek da radi, nova je. On joj poželi srećan rad.
893: Kerem pita Melek za Sureju. Rana se pita gdje je Tarik ponovo. Kerem pita Sureju zar će da se vide samo ujutru i naveče, ona veli da ima posla. Parla je srećnica što ga ima. Tarik je ljut jer nema ni Melek ni pasoša. Policija dolazi u firmu da ga traži. Rana se pita šta je uradio. Policija je ispituje. Tarik nazove svoje ljude, govori da će biti nedostupan, sprovodi novi plan.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site