Elif - od 894. do 901. ep. - Humejra ugleda Tarika i Ranu zajedno i pozli joj!

Elif

Elif – od 894. do 901. ep. – Humejra ugleda Tarika i Ranu zajedno i pozli joj!

By  | 

894: Rana pokušava da odbrani Tarika, ali kada policija ode, ona ga zove, međutim on je nedostupan. Humejra se pita gdje je Tarik, šta sada radi? Čuje razgovor Madžide i saznaje da je on ukrao novac. Melek pokušava da smisli plan kako će ako sretne Tarika, želi da mu se osveti. Rana šalje poruku na drugi telefon da je policija dolazila. Humejra brani Tarika. Tarik zove Ranu i traži pomoć.
895: Tarik od Rane traži pomoć. Planira da ode sa njom. Humejra i Maqdžide se svađaju jer Humejra brani Tarika. Kerem dolazi kod Parle. Vildan zatekne Melek kako ljubi elif, jedva se izvuku. Doktor dolazi i govori Parli da će uskoro kući. Parla je srećna, ali Kerem odmah misli o vjenčanju, ali umjesto nje zamišlja Sureju kao mladu.
896: Humejra zove Ranu govoreći joj da treba da razgovaraju, no Rana veli da nije kući, ima nekog posla. Humejra vidi Ranu ispred kuće i nije joj jasno zašto je laže. Prati je i ugleda nju i Tarika zajedno. Stoji ispred kapije i drži se za stomak.
897: Humejr se još jednom uvjeri da je Tarik vara sa Ranom, prati ih. Tarik priča Rani sve dok se voze. Humejri je jako teško. Rana se brine, Humejra plače, rodiće dijete, a on je vara. Vraća film u glavi i shvata mnogo toga.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site