Elif - od 902. do 905. ep . - Humejra je izgubila bebu!

Elif

Elif – od 902. do 905. ep . – Humejra je izgubila bebu!

By  | 

902: Vildan zapovjeda Elif i zadaje joj obaveze. Melek govori Žulide da je našla Elif, ali da nikome ne govori. Parla se raduje Surejinom odlasku u Englesku te planira napraviti svadbu prije njenog odlaska. Sureja je ogorčena jer zna da je izgubila Kerema. Madžide pozli, Kerem je pokušava smiriti.
903: Sureja informiše Parlu da je Humejra nestala. Poželi joj brz oporavak. Parla uživa u njenoj patnji. Melek moli Boga za pomoć da nađu Humejru. Kerem se vraća kući bez informacije o Humejri. Međutim primi poziv iz bolnice da je ona tamo.
904 i 905: Humejra se budi u bolnici i prisjeća situacije sa Tarikom i Ranom. Shvata da bebe nema, pita šta se desilo. kerem i Madžide ulaze, ona doziva bebu. Dokzorica veli da su sve pokušali, ali nažalost nisu mogli spasiti bebu. Humejra plače, teško joj je. Parla krije od ukućana da može da hoda. Namjerno provocira Sureju koja odluči da odgodi let. Tulaj i Indži žele da vide Elif, Melek ih poziva u vilu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site