Elif - od 911. do 917. ep. - Šafak želi da oženi Žulide, pojavljuje se Emirhanov otac!

Elif

Elif – od 911. do 917. ep. – Šafak želi da oženi Žulide, pojavljuje se Emirhanov otac!

By  | 

911: Madžide pokušava saznati gdje su Melek i Elif. Hektanir Holding ima novo direktora. Nikome nije poznato odakle je i kakve veze ima sa porodicom. Melek i Elif se suočavaju sa nevoljama, dok Kerem pati za Surejom.
912: Elif treba da krene u školu, ali Melek ne želi da rizikuje. Ipak odluči da razgovara sa direktorom škole kako bi njena kćerka dobila odgovarajuće obrazovanje. Žulide i Šafak su započeli novi život, ali ni kod njih nije sve najbolje.
913: Žulide je u stalnom strahu za Emirhana, ali ne smije Šafaku da prizna razlog. Kerem pati za Surejom i vidi je svugdje. Parla pokušava da privuče pažnju, ali uzalud. Emirhanu prilazi stranac. Elif upoznaje nastavnicu Asli koja joj postaje važna osoba u životu.
914: Elif je tužna što ne može u školu. Asli još čeka odluku uprave škole. Madžide je šokirana kada se u njenom životu pojavi njena sestra Kimer. Pozove je da ostane u vili Hektanir.
915: Huzmejra dobija pismo od Tarika. Šafak saopšti majci da želi oženiti Žulide. Elif tuguje što mora čekati godinu dana da ide u školu. Asli ima iznenađenje za nju i Melek.
916: Elif je oduševljena iznenađenjem koje joj je pripremila Asli. Melek primjećuje da joj je kćerka porasla i da se tako i ponaša. Madžide je oduševljena povratkom Kimer, a nije ni svjesna njenog pravog lica.
917: Melek se plaši za Elif, a Žulide za Emirhana. Žulide saznaje kako Emirhanov otac Tufan došao da je uznemirava. Plaši se za Emirhana.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site