Elif - od 918. do 924. ep. - Melek i Elif su u teškoj materijalnoj situaciji!

Elif

Elif – od 918. do 924. ep. – Melek i Elif su u teškoj materijalnoj situaciji!

By  | 

918: Kimet pokušava da izazove sažaljenje kod Humejre govoreći da je bolesna. Humejra želi da sazna o čemu se radi i ne vjeruje joj. Kerem tajno iznajmljunje obezbjeđenje za sestru. Humejra koja ne zna ništa o tome se nađe u velikoj opasnosti.
919: Melek nastoji da Elif ne osjeti materijalnu situaciju u kojoj se nalaze. Madžide nervira Parlino ponašanje. Govori joj što Parli teško pada. Kimer vidi šansu u tome i smiruje Parlu i savjetuje je.
920: Žulide svuda traži Emirhana ne znajući da je pobjegao kod Šafaka. Sedat uznemirava Melek. Elif saznaje da je Melek bez posla i smišlja kako da pomogne. Parla odlučuje da napusti vilu, Kerem se ne slaže i govori da će se vjenčati uskoro.
921: Tarik i dalje prijeti Humejri. Ona ne može da uvjeri brata da se može i sama čuvati. Madžide dobija misterioznu kovertu. Melek je izbačena sa posla, ne može da izdrži glad i onesvijesti se. Asli je slučajno vidi i pomogne joj. Elif prodaje igračke kako bi pomogla mami.
922: Šafak govori Žulide da će se konačno vjenčati. Međutim Žulide proganja prošlost. Mahir saznaje tajnu u vezi firme koju niko ne zna. Kimet nastavlja sa taktikom.
923: Mahir ispituje Filiz. Melek pristaje na bilo kakav posao i već ima problema. Kerem dovodi poznato lice da čuva Humerju.
924: Kerem predstavlja novu kolekciju na sastanku firme. Ali jedno poznato lice iz prošlost prekida sastanak. Svi su šokirani. Parla i Kimet se sve više slažu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site