Elif - od 925. do 930. ep. - Rana je vlasnik Humejrinih dionica u firmi!

Elif

Elif – od 925. do 930. ep. – Rana je vlasnik Humejrinih dionica u firmi!

By  | 

925: Kerem odlučuje raskinuti ugovor sa Leventom jer ne može da izađe na kraj sa Humejrom. Nakon svađe sa vlasnikom kuće i njegovog neprimjerenog ponašanja Melek traga za novim stanom. Leman smišlja kako da iskoristi Tufanov dolazak da udalji Žulide od Šafaka. Žulide ne želi ni da sasluša Tufana.
926: Melek se stalno raspravlja sa vlasnikom stana. Humejra uz pomoć Kimer nalazi i poruku i fotografiju.
927: Elif je srećna kada se prodaju sve gurabije i vlasnik radnje traži još. Levant pročita Humejru i odbije njenu ponudu da se vrati na posao. Tufan priznaje Leman da je Žulide njegova bivša žena.
928: Melek je primorana naći novu kuću. Zbog teške finansijske situacije odlučuje da potraži novac od gospođe kod koje radi. Stanodavac zahtjeva u sred noći od Melek i elif da napuste kuću. Asli joj pomogne.
929: Kerem je uzbuđen jer firma počinje da radi sa tekstilom. Madžide i Humejra odlaze u firmu. Leman prigovara Alev što je spriječila da se sukobi sa Žulide.
930: Na sastanku firme su i Madžide i Humejra. Rana prekida sastanak i saopšti da je ona vlasnik Humejrinih dionica. Kerem traži od Rane da napusti sastanak, ali ona odbija naglašavajući važnost njene uloge u firmi. Humejra se osjeća loše i napušta girmu. Levant kreće za njom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site