Elif- od 931. do 935. - Melek i Elif se kriju iz straha od Tarkovih ljudi!

Elif

Elif- od 931. do 935. – Melek i Elif se kriju iz straha od Tarikovih ljudi!

By  | 

931: Elif je uzbuđena zbog početka nove školske godine. Asli dolazi po nju. Madžide govori Humejri da je srećna što je Levent pazio, ali se Humejra ljuti, odrasla je žena i može da brine sama o sebi. Rana sprovodi teror u firmi i maltretira radnike.
932: Alev je razočarana kada sazna da su Žulide i Tufan razvedeni. Leman pokuša osmisliti novi. Madžide se povjerava sestri Kimer ne sluteći njene loše namjere. Parla pokušava da se zbliži sa Humejrom, ali bezuspješno. Kerem želi da odustane od posla u tekstilnom sektoru kako bi Ranu držao dalje od firme. Nepoznati čovjek traži Melek i Elif.
933: Melek i Elif se plaše da je ta osoba Tarikov čovjek i bježe. Asli se obrati policiji. Humejra skuplja hrabrost da se suoči sa svim problemima. Melek i Elif se suočavaju sa novom opasnošću.
934: Asli prijavi Melekin i Elifin nestanak i saznaje da se Melek službeno vodi kao mrtva osoba. Šokirana je i uplašena, ne želi da stvori Melek dodatne probleme. Melek uspije spasiti i sebe i Elif od napadača. Alev saznaje da će Šafak da zaprosi Žulide.
935: Rana vrši pritisak na radnike, posebno na Birdže. Šafak predloži Žulide da se vjenčaju. Ona oklijeva plašeći se kako će sin da reaguje. Direktor škole saznaje da Elif ilegalno ide u školu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site