Elif - od 941. do 949. ep. - Asli se zaposli kao Keremova sekretarica!

Elif

Elif – od 941. do 949. ep. – Asli se zaposli kao Keremova sekretarica!

By  | 

941: Kimet i Mahir nastavljaju da rade iza leđa Haktanirovih. Melek dobija novu narudžbu. Elif je tužna jer ne može da nastavi školovanje. Rana saznaje da je Kerem organizovao sastanak bez njenog znanja.
942: Tufan i Alev odvode Žulide u bolnicu zbog povrede. Tufan odbija da kaže kako je došlo do toga. Asli ode u Haktanir vilu da moli za još jedno mjesto na listi stipencija. Kerem se sukobljava sa Ranom.
943: Kerem organizuje u firmi takmičenje dizajnera, a pobjednik se pridružuje timu koji radi na novoj kolekciji. Šafaku je sve teže zbog Žulide dok Alev i Tufan likuju. Vlasnica kuće u kojoj živi Asli podigne kiriju i Asli ostaje na ulici, ali Melek i Elif dobijaju šansu da joj se oduže za sve što je učinila. Emirhan bježi od Leman kako bi otišao mami.
944: Birdže i Akin započinju “dizajnerski” rat. Asli i Melek imaju iznenađenje za Elif.
945: Kerem se prvo zgrane na Asli što kasni, a onda je pokaje nakon što ona ode te pošalje Birdže da je vrati. Humejra otvoreno stavi do znanje Kimer da se ne miješa u njen život. Žulide je šokirana kada vidi Tufana u bolnici. Elif je presrećna što se Asli preselila kod njih.
946: Asli odbije posao u firmi. Melek insistira da razmisli, pa Asli ipak pristaje. Levant uzima slobodan dan. Humejra prima prijeteće pismo od Tarika da će ubiti Levanta.
947: Humejra i Levant se bolje upoznaju. Rana dolazi nepozvana na sastanak. Kerem joj stavlja do znanja gdje je njeno mjesto. Alev pokuša saznati od Žulide stvari koje bi mogla da iskoristi za svoj plan.
948: Leman je tužna što se rastaje od Emirhana. Šafak je razočaran u Žulide. Parla je ljubomorna na Asli. Kimer primjećuje da Humejra i Levant provode više vremena zajedno. Rana prijeti Asli da će je izbaciti iz firme.
949: Parla odlazi u firmu da vidi ko je Asli, ali greškom upoznaje drugu djevojku i sigurna je da joj nije konkurencija. Asli zaboravlja važne dokumente kući, Melek je zove, ali ne može je dobiti. Ode u firmu da joj preda papire. Da li će Kerem vidjeti Melek?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *