Elif - od 950. do 955. ep. - Madžide boluje od Alzheimerove bolesti!

Elif

Elif – od 950. do 955. ep. – Madžide boluje od Alzheimerove bolesti!

By  | 

950: Leman glumi da prihvata Šafakov brak i govori da bi trebao dovesti Žulide kući da se bolje upoznaju. Šafak ne može da izdrži te joj kaže da neće oženiti Žulide. Ona je presrećna. Kerem se loše osjeća te zamoli Asli da rade kod njegove kuće. Rana maltretira Birdže konstantno.
951: Parla je ljubomorna kada shvati da je upoznala pogrešnu Asli. Kimet je savjetuje da bude strpljiva. Birdže doživljava neugodnu situaciju radeći poslove za Ranu, ali joj Akin i ovaj put pomogne. Melek je opet u finansijskoj krizi.
952: Humejra primjećuje da joj je majka zaboravna i predlaže da ide kod dokzora. Madžide odbija, ali ipak i sama shvata da nešto nije u redu. Asli prihvata Parlinu haljinu od krojača i odnosi je u vilu. Kerem ne želi da sarađuje sa preduzećem Risoft, ali Rana ipak na svoju ruku zakazuje sastanak.
953: Kerem se suoči sa Ranom i odluči prisustvovati sastanku. Neće stići na zabavu sa Parlom. Asli i Melek nagovore Elif da im kaže zašto je tužna. Šafak se sve više udaljava od Žulide.
954: Asli povede Elif u holding. Kimet i Mahir kuju plan kako da spriječe Kerema i omoguće Rani da obavi svoj dio posla. Šafak dobija službeni premještaj- Madžide odlazi doktoru gdje saznaje da je ozbiljno bolesna.
955: Madžide se plaši da će zbog Alzheimerove bolesti da zaboravi djecu i uspomene. Rana i Mahir iskoriste Keremov izostanak ugovore posao sa Risoftom. Parla nagovara Kerema na pdmukao način da isključi telefon.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site