Elif - od 956. do 962. ep. - Melek, Asli i Elif su izbačene na ulicu!

Elif

Elif – od 956. do 962. ep. – Melek, Asli i Elif su izbačene na ulicu!

By  | 

956: Madžide uz Levantovu pomoć izbjegne zakazani termin kod doktorice. Kerem poludi kada sazna za ugovor sa Risoftom. Žulide uspije da nagovori Šafaka na razgovor. Međutim, Tufan je još jednom podsjeti šta će se desiti ako otkrije istinu.
957: Šafak odustaje od pisanja molbe za premještaj i pruža Žulide šansu da kaže ono što želi. Ali ona zbog Tufanovih prijetnji ne kaže istinu. Levant želi da Humejra pođe sa njim u vožnju biciklom. HUmejra prihvati prijedlog.
958: Levant želi naučiti Humejru da vozi biciklo. Kerem organizuje sastanak povodom takmičenja koje će se održati u firmi. Rana predlaže stručnu i neutralnu osobu van firme kao sudiju na šta Kerem pristane. Emirhan govori Leman da mu je nedostajala i ona je krišom srećna zbog toga. Sedat uhodi Asli i Melek kako bi ih što više ocrnio pred komšijama.
959: Melek je u teškoj situaciji zbog vlasnika kuće. Alev Tufanu javlja šta se dešava između Šafaka i Emirhana. Tufan se nastoji približiti sinu. KImt sumnja da Madžide sve zaboravlja te je drži na oku. Akin i Birdže se zbližavaju tokom prepirema za takmičenje.
960: Humejra govori Kimer da joj ne vjeruje. Kimet javlja Mahiru da Madžide zaboravlja stvari. Melek shvata da neće moći ostati u istoj kući, ali potraga za novim stanom ne ide baš najbolje. Leman saznaje da je Šafak tražio premještaj.
961: Sedat ponovo napada Melek i Asli i na silu ih izbaci iz kuće. One su primorane da izađu na ulicu i traže novi stan. Asli razmišlja da traži pomoć od Kerema. Leman mijenja ponašaje prema Alev kada sazna za Šafakov premještaj.
962: Kerem primjeti Aslinu nervozu, ali ona ne želi reći šta je muči. Madžide je razočarana zbog gubitka Melekinog traga. Elif i ekipa nalaze utočište u Božijoj kući. Lemanino zdravstveno stanje se pogoršava kada sazna da sin želi da ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site