Elif - od 983. do 989. ep. - Žulide spriječi Šafakov odlazak!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Elif

Elif – od 983. do 989. ep. – Žulide spriječi Šafakov odlazak!

By  | 

983: Madžide moli Melek da ne spominje otmicu i Tarika pred Humejrom. Kerem i ona vjeruju da Aslina bliskost sa Elif i Melek nije slučajnost. Humejra se raduje povratku Elif, ali slučaj u kuhinji joj budi loša sjećanja. Madžide ostavlja svojoj djeci u amanet da nastave sa stipendiranjem učenika koji je potrebno.
984: Birže je ljubomorna kada se jedna kolegnica raspituje za Akina te se pita da li se zaljubila. Kimer kuje plan da učini Madžide depresivnom i ubrza širenje bolesti. Madžide traži od pomoćnika da pošto su pronađene Elif i Serće sada potraži Melek.
985: Mahir iskoristi adut da prestane stipendiranje. Žulide priznaje Tufanu da voli Šafaka, ali Šafak pogrešno čuje i protumači i odlučan je da ode. Madžide se brine za Serće i Elif.
986: Leman ne može da se pomiri sa činjenicom da će joj sin otići. Madžide prima Melek u kuću misleći da je Serće, nada se da će naći pravu Melek uskoro. Šafak odlazi da se pozdravi sa Žulide i vraća joj poklon. Humejra se povjerava Melekj kao i Madžide.
987: Haktanirovi uživaju u vremenu sa Elif i Serće. Emirhan odlazi sa Tufanom i ne vrati se kući. Žulide se brine. Tufan na silu drži dječaka. Kimet prisluškuje Melekine razgovore a Mahirom.
988: Žulide govori Šafaku istinu o Tufanu i njoj i moli ga da joj pomogne naći sina. On joj obeća da će ga vrtatti. Leman se srećna vidjevši Šafaka. Šafak nalazi Emirhana, dovodi ga kući, ali ipak odlazi.
989: Emirhan govori Žulide da mnogo voli Šafaka, ne želi da ode. Nagovara je da ga vrati. Žulide pristaje, Leman je pošalje na stanicu. Šafak odustane od odlaska. Žulide shvata da je on još voli.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno