Elif - od 990. do 995. ep. - Kimet uspije u svom naumu, Kerem odluči oženiti Parlu!

Elif

Elif – od 990. do 995. ep. – Kimet uspije u svom naumu, Kerem odluči oženiti Parlu!

By  | 

990: Madžide pravi zabilješke kako ne bi zaboravila sve o Melek i Elif. Kimer sumnja da Madžide nešto krije te ulazi u njenu radnu sobu kako bi našla fasciklu koju joj je Arif donio. Parla bijesni kada sazna da su Kerem i Asli ostali do kasno na poslu te odluči doći u firmu. Asli i Kerem ne stignu završiti posao jer je nestalo struje pa su primorani da čekaju. Žulide stavlja do znanja Tufanu da neće dozvoliti da joj se više miješa u život.
991: Emirhan svojim smicalicama uspije da pomiri Žulide i Šafaka. Parla je sumniičava u Aslin i Keremov odnos te odluči da im se pridruži u radu. Ali shvata da to nije za nju. Melek ne želi da se doseli kod Madžide i ostavi Asli samu. Međutim Melek tokom razgovora posumnja da Madžide boluje jer zaboravlja stvari.
992: Kimet preuzima šefovsku ulogu u vili i zlostavlja poslugu. Parla traži Kerem u firmi, on je vani sa Asli. Kimer je posavjetuje da ga prisili na vjenčanje. Madžide odluči da kaže Melek/ Serće o svom zdravstvenom stanju.
993: Keremova odluka da oženi Parli izaziva negodovanja u vilu i Humejrino protivljenje. Svađa se sa Parlom. Kimer informiše medija o zastoju isplate stipendija. Birdže odbija da prizna da je zaljubljena u Akina.
994: Melek e plaši da će Asli saznati za Keremovo i Parlino vjenčanje. Parla smišlja način da se upravo to desi. Kimet likuje. Ali razočarana je kada Kerem odnese noivine prije nego Madžide pročita.
995: Kimet na kraju uspije da pokaže Madžide vijest nakon čega se ona onesvijsti. Kerem tražui odgovornog za taj propust oko stipendija i misli da je to Rana dok Elif zna istinu, ali ne smije da kaže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *