Elif - od 996. do 1000. ep. - Parla otkaže vjenčanje sa Keremom zbog Čatajevih ucjena!

Elif

Elif – od 996. do 1000. ep. – Parla otkaže vjenčanje sa Keremom zbog Čatajevih ucjena!

By  | 

996: Rana poriče da je umiješana u vijest u novinama, ali Kerem joj ne vjeruje. Alev je razočarana kada pomisli da Leman ima drugu djevojku na umu za Šafaka, ali je ona razuvjeri. Parla je zauzeta priprema za vjenčanje, ali je Čataj ometa i ucijenjuje da će reći Keremu ako mu ne isplati novac.
997: Humejra ugleda Prlu i Čataja, ali joj Parla izmisli nešto i uspije je prevariti. Leman podržava Alev. Kimer počinje da sumnja u Parlu. Parla joj priznaje da je u velikom problemu.
998: Šafak ne dolazi na sastanak sa Žulide. Ona dođe do njega da pojasni, ali on joj zatvori vrata. Parla traži od Kerema da vjenčanje bude što prije. Melek prenese vijest o vjenčanju Asli.
999: Iako to ne želi pokazati, Asli pati za Keremom. I on se sjeća trenutaka sa njom. Mahir je iznenađen kada vidi Elif i Melek na vjenčanju, ali ne želi pokazati da ih poznaje. Kimer govori Parli da je učinila dobru stvar, ali nešto krije. Svi čekaju da počne vjenčanje, Parla se počinje čudno ponašati. Svi misle da je od umora, ali ona napravi korak koji ih sve začudi.
1000: Parla je ljuta što je morala podleći Čatajevim ucjenama. Kimet zna da je Parla svjesno pokvarila vjenčanje, ali joj nastavlja glumiti najbolju prijateljicu. Asli donosi odluku da ode iz firme ne znajući da je vjenčanje otkazano. I kada želi da ode, azna nešto što će je spriječiti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site