Elif se priseća svoje prošlosti!

Elif

Elif 319. i 320. epizoda!Elif se priseća svoje prošlosti!

By  | 

pageElif se priseća svoje prošlosti!
319 epizoda

Nurten je nespokojna zbog toga što se Elif počela prisećati svoje prošlosti. Selim daje sve od sebe kako bi mu Zejnep oprostila. Gondža je uz Serdara nakon što on izlazi iz bolnice, posle batina koje je dobio od Kenana. Nakon što ih Arzu ugleda jednog kraj drugog, smišlja pakleni plan. Iako Serdar burno reaguje kada mu Arzu iznese svoj plan, on ponovo upada u njenu zamku.

320 epizoda
Selim je šokiran nakon što pročita poruku, koju je Kenan primio na svom telefonom. Zapanjen je činjenicom da Tugče nije Kenanova kćerka. Ljudi, koji žele nauditi Gondži kako bi se obračunali sa Nedždetom, suočavaju se sa Serdarom i odlaze neobavljenog posla. Seher optužuje Nurten da je potrošila sav novac kada je ugleda u skupocenoj odeći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site