Elif zove Melek!

Elif

Elif 376. i 377. epizoda! Elif zove Melek!

By  | 

91a02f6e9-1Elif zove Melek!
376 epizoda

Kenan obećava Melek da će pronaći Elif i moli je da ne odustaje od svog života. Melek je imala jednu krizu i jedva je preživela. Svi su očajni. Serdara uhvate Nedždetovi ljudi, ali se on spašava iako ostaje bez para. Asuman je krivo jer Tugče razmišlja o Melek i moli Boga da se ona spasi. Erkut pomaže Gondži i dalje i daje joj telefon da nazove Serdara. Gondža je srećna što je Serdar dobro i govori mu da novac nije važan, samo da je on dobro.

Džemal pijan odlazi do Rabije. Nedždet kaže Gondži da želi sa njom na pregled. Gondža nazove doktora i zamoli ga da kaže Nedždetu da je sve u redu sa bebom. On pristaje. Elif sretne Ahmetovog druga i odlaze zajedno da vide Ahmeta. Melek se budi i oporavlja se. Ahmet daje letak Elif, na letku je broj njene majke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


377 epizoda

Elif sazna od Ahmeta kako joj je majka tužna. Ahmet odlazi sa Elif da nadje njenu majku. Tulaj odlazi u posetu kod Melek.Melek je otpuštena iz bolnice. Taman kada Elif krene da nazove majku, odmah ugledaju čoveka koji ih je krio i tražio od njih da mu donose novac, te na taj način im ispada letak na kome se nalazio Melekinn broj. Elif ipak uspe da nazove majku, kaže joj “halo mama” i telefon joj ispada…Melek je srećna jer je to sigurni znak da je njena Elif živa, ali je ujedno i tužna što ne može da je nadje. Elif se opet skriva sa Ahmetom da ih ne nadje čovek koji ih prati. Erkut pomaže Gondži da se nadje sa Serdarom u parku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site