Evsun i Arda odlučuju da kažu istinu Bahar!

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 103 epizoda drugi deo,Evsun i Arda odlučuju da kažu istinu Bahar!

By  | 

1475059532Evsun i Arda odlučuju da kažu istinu Bahar!

Arda odlazi kod Bahar, Evsun ga prati i moli da to ne radi.Figen izlazi iz kuće i govori im da Bahar nije tu, da je malo pre njih otišla na Denizin grob.Bahar odlazi na Denizin grob i ostavlja joj prsluk i čarape koje joj je isplela dok je bila u zatvoru, kaže joj da je to uradila jer nikad nije prihvatila da ju je izgubila.Arda i Evsun odlaze na groblje, krišom posmatraju Bahar.Arda pita Evsun da li želi da njena sestra i dalje proživljava tu bol, kaže joj da ovaj put postupi ispravno.Evsun ga moli da joj da da još jedan dan provede sa svojom kćerkom, a nakon toga kažu Bahar istinu.Arda pristaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mehmet Emir se vrača iz Amerike.Evsun govori Sultan da su rešili da kažu istinu Bahar.Sultan je pita da li zna kakvu opasnost njena odluka donosi.Evsun joj kaže da ne brine i da će ona reći Bahar da je jedino ona kriva, neće spominjati nju ( Sultan ).

Džemre dolazi kod Mehmeta i tera ga da idu na neku zabavu za bogate.Mehmet pokušava da joj objasni da su u teškoj finansijskoj situaciji.Džemre je ljuta i kaže da se nije zato za njega udala.Mehmeta povredjuju njene reči i govori da je Bahar bila u pravu.Kaže joj da je on izgubio kćerku zbog nje i da ona toga nije vredna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site